Ole Winther Auto A/S

Værksted - Ole Winther Auto A/S

Velkommen til dit autoriserede SEAT værksted. Vi har mange års erfaring med alle SEAT modeller. Så du kan trygt overlade din bil til os. Vores servicerådgivere tager imod dig og din bil og har en indgående forståelse for alle tekniske udfordringer, der kan opstå på din SEAT.

Bag servicerådgiveren arbejder mekanikerne, der har gennemgået SEATs mest avancerede uddannelser, så de er udstyret med de seneste tekniske informationer. De er endvidere uddannet til at betjene det avancerede tekniske udstyr, som i dag er nødvendigt for at give din bil den optimale behandling. Et service på din bil er ikke bare et service.

Du skal kunne være helt sikker på at alle elektroniske opdateringer bliver foretaget korrekt, og stemplet fra dit autoriserede værksted har stadig stor betydning for bilen brugtvognsværdi. For husk på, at du ikke ved, hvad det har kostet dig, at holde din bil før den dag du sælger den.

 

Hos Ole Winther Auto A/S prioriterer vi kundernes tilfredshed højest - også når der er tale om reparation af biler, derfor mener vi at kunne tilbyde vores kunder en god og professionel behandling af vores veluddannede mekanikerer. I konkurrencen om SEATs bedste mekaniker i Danmark har Ole Winther Auto A/S altid en top 3 placering.

Hvis du ønsker at bestille en tid på vores værksted kan du bestille en tid online, eller ringe på tlf. 86 81 25 00. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan bestille tid til service online ved at følge linket her

Kontaktinformationer

Ole Winther Auto A/S
Fejøvej 15
8600 Silkeborg

Tlf.: 86 81 25 00
CVR: 25442997
E-mail: silkeborg@seat.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 12:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00