Ole Winther Auto A/S

To flotte præstationer

Flot resultat til Danmarksmesterskabet i SEAT Service samt flot fuldført Servicechef uddannelse.

Hos Ole Winther A/S i både Silkeborg og Horsens vægter vi kundebetjening og service særdeles højt. Kunderne kommer til os med høje forventninger om service og faglig ekspertise, og disse forventninger skal vi naturligvis indfri!

Vi gør meget ud af uddannelse, og vi er særdeles stolte, når vores medarbejdere klarer sig godt, når deres faglige kompetencer bedømmes, og de klarer sig flot.

Den forsvarende Danmarksmester i SEAT service, Kim Münsberg, kom igen i år i finalen i ”Top SEAT People”, som er en konkurrence, der finder den bedste Servicerådgiver i SEAT Regi i Danmark. Sidste år vandt Kim, og kom hele vejen til de internationale finaler i Spanien. Han gik efter endnu en topplacering, og blev efter en særdeles tæt dyst en flot 3. plads. Points lå særdeles tæt og ikke meget skilte de 3 øverste placeringer. 

Jan Elkjær har netop afsluttet Servicechef uddannelsen hos SEAT importøren med glimrende resultat. Dette er en særdeles krævende uddannelse, der strækker sig over mange moduler, en gruppe eksamen og en individuel eksamen. Ved gruppeeksamen skal deltagerne arbejde 48 timer i træk med en case, som simulerer den virkelige hverdag på et autoværksted. I den individuelle eksamen kommer de op i en bred vifte af opgaver, der spænder fra teorier, præsentationer, rollespil omkring autoværksteds udfordringer m.m. 

To flotte resultater som vores kunder allerede kan mærke effekten af.

 

På  billedet Kim Münsberg til venstre og Jan Elkjær til højre.