SEAT Silkeborg

Oplev danmarkspremieren på den nye SEAT Ibiza

I weekenden 10. -11. juni inviterer SEAT til danmarkspremiere på den helt nye SEAT Ibiza.

Femte generation af Ibiza debuterer med den nyeste teknologi, enestående dynamik og er blevet betydeligt forbedret på områderne kabineplads og komfort. Den nye SEAT Ibiza er den bedste Ibiza nogensinde og vi glæder os til at præsentere den for vores kunder, når vi holder introduktion i weekenden siger Pressechef i SEAT, Jana Olsen.

SEAT Ibiza har masser at byde på

Den nye Seat Ibiza sætter helt nye standarder i klassen og overbeviser på områderne sikkerhed, design, præstationer og komfort. Pressen har allerede været ude og prøvekøre den nye Ibiza og givet den masser af rosende ord med på vejen – i weekenden har du nu mulighed for at være blandt de første til selv at blive overbevist.

Seat Ibiza har uovertruffen rummelighed og dermed plads til hele familien uden at gå på kompromis med designet og køreegenskaberne. Kabinepladsen i den nye Ibiza er vokset betydeligt og bagagerumsvolumen er øget med hele 63 liter, som giver Ibiza klassens største bagagerumsvolumen på hele 355 liter.

Den nye SEAT Ibiza sætter også nye standarder med en lang liste af førerassistentsystemer, som er ret usædvanlige for klassen. Blandt andet er Front Assistenten standard, der selv bremser bilen ned ved mulig kollision og kan registrere både fodgængere og biler.

Som noget helt nyt fås Ibiza med 4 forskellige udstyrslinjer, startende med Reference som basisudstyrslinje efterfulgt af Style. Topudstyrslinjerne er FR og Xcellence, hvor FR udstyrslinjen henvender sig til kunder der vil have en udpræget sportslig bil, mens Xcellence fokuserer på komfort, elegance og teknologi. Ibiza giver dermed mulighed for at vælge lige netop den stil og det udstyr som passer til en.

Køreegenskaberne er exceptionelt gode for biltypen og man kan vælge mellem fire benzinmotorer: 1.0 MPI 75 hk, 1.0 TSI 95 hk, 1.0 TSI 115 hk og en helt ny 1.5 TSI 150 hk, som introduceres senere på året. En effektiv 1,6-liters TDI-dieselmotorer vil kunne fås med 95 hk.

Priserne for den nye SEAT Ibiza starter på 134.900 kr.

Tag hele familien med til danmarkspremieren og oplev den nye Ibiza hos SEAT i weekenden 10. – 11. juni fra klokken 11 til 16.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk