SEAT Silkeborg

Super Sale på Ibiza: SEAT skærer 10.000 kr. af prisen på alle Ibiza 5-dørs-modeller

Der er masser af kvalitet gemt i den mindre familiebil SEAT Ibiza. Flere danskere skal få øjnene op for de skarpe linjer, den 5-dørs SEAT Ibiza besidder, og derfor er prisen på alle udstyrsmodeller nu sænket med 10.000 kroner hos SEAT. De reducerede priser starter fra 119.900 for en SEAT Ibiza 5-dørs 1.0 TSI med 95 hk. 

I januar begynder danskerne at kigge på, hvilken bil der skal fragte familien rundt i det kommende år. Således er der også travlt i SEAT’s bilhuse, hvor de nu byder ind med en prisnedsættelse på den lille familiebil SEAT Ibiza i 5-dørs versionen. Her sænkes prisen på alle udstyrsmodeller nu med 10.000 kroner, således at en 5-dørs SEAT Ibiza nu fås fra 119.900 kr. Og det er der en god grund til, forklarer Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT.

- Vi synes, at flere skal have mulighed for at nyde godt af de mange gode egenskaber, der findes i vores SEAT Ibiza. Og det får de nu, hvor vi sænker prisen markant på alle vores 5-dørs SEAT Ibiza, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT og fortsætter:

- Vi kan mærke i vores butik, at der er meget opmærksomhed omkring vores SEAT Ibiza, men vi vil gerne gøre den endnu mere tilgængelig for de danske bilkøbere, der overvejer en ny familiebil. Sammenholdt med afgiftsnedsættelsen fra november sidste år gør vores prisnedsættelse SEAT Ibiza endnu mere attraktiv og tilgængelig for alle, fortæller Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Kan tilpasses familiens behov

Selvom priserne nu starter fra 119.900 betyder det ikke, at der bliver slækket på produktet – SEAT Ibiza 5-dørs kommer stadig med masser af moderne teknologi i alle udstyrsmodeller, der blandt andet inkluderer SEAT’s Media System. Og så er sikkerheden i top, når familien kører afsted i en Ibiza, der har fem stjerner i Euro NCAP-testen.

- Vi ser SEAT Ibiza som et rigtig godt bud til de danskere, der har behov for en lille familiebil. Og vi har masser af modeller på lager, der sikrer, at vi hurtigt kan få de SEAT-interesserede på gaden i den Ibiza, der passer til lige præcis deres behov, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT.

De reducerede priser starter fra 119.900 for en SEAT Ibiza 5-dørs 1.0 TSI med 95 hk. På alle øvrige SEAT Ibiza 5-dørs gives der ligeledes 10.000 kroner i rabat. 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk